Şanlıurfa Siverek’te TEİAŞ Binasının Önünde Eylem

Şanlıurfa Siverek’te TEİAŞ Binasının Önünde Eylem

 

Şanlıurfa Siverek’te TEİAŞ Binasının Önünde Eylem. Şanlıurfa’da neler oluyor: Binanın önüne giderek eylem yaptılar!

Şanlıurfa’da yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı zor günler geçiren Siverekli çiftçiler, otomobil ve traktörleriyle birlikte ilçedeki TEİAŞ binasına önüne gelerek eylem gerçekleştirdiler. 

 

[adinserter name=”Feed İçi Reklam”]

 

 

 

 

[adinserter name=”yazı içi reklam”]

 

 

Siverek ilçesi Çaylarbaşı Mahallesi’nde çiftçilik yapan yaklaşık 50 kişi, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan trafo merkezi önünde toplandı.

Bölgede sık sık meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olduklarını öne süren çiftçiler, daha sonra Siverek-Diyarbakır kara yolunu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çiftçilerden yolu trafiğe açmalarını istedi.

 

[adinserter name=”Görüntülü Dikey Esnek”]

 

Kentin Siverek ilçesinde yaşayan çiftçiler, yaşadıkları elektrik kesintisi nedeniyle traktörleriyle beraber TEİAŞ binasına gelerek yetkililerle görüşmek istedi. Yaz ayında ürünlerini yetiştirmekte sorun yaşadıklarını ve susuzluk yaşadıklarını dile getiren çiftçiler, yetkililere sert tepki gösterdiler. 

 

[adinserter name=”Görüntülü Yatay Esnek”]

 

Çiftçiler, bölgeye gelen İlçe Emniyet Müdürü Özel Bilgehan’ın elektrik dağıtım şirketi yetkilileri ile görüşeceğini belirtmesiyle yolu trafiğe açtı.

Çiftçiler adına konuşan Ramazan Sürücü, elektrik kesintileri nedeniyle arazilerini sulayamadıklarını belirterek, “Günlerdir elektriklerimiz yok ve arazilerimizi sulayamıyoruz. Bu nedenle arazilerimizdeki ekinlerimiz kurudu. Mahallemizdeki tüm çiftçiler mağdur durumda. Her gün saatlerce yaşanan kesinti nedeniyle üreticiler olarak mağdur durumdayız ve yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.

 

Kaynak : https://www.urfanatik.com/haber/7546316/sanliurfada-neler-oluyor-binanin-onune-giderek-eylem-yaptilar

 

[adinserter name=”Feed İçi Reklam”]

 

[adinserter name=”yazı içi reklam”]

 

[adinserter name=”Görüntülü Dikey Esnek”]

 

[adinserter name=”Görüntülü Yatay Esnek”]

 

[adinserter name=”Görüntülü Kare Esnek”]

 

[adinserter name=”Görüntülü Yatay 728 x 90″]

 

[adinserter name=”Kare Görüntülü Reklam 300 x 250″]

error: İçerik korunuyor !!!