İstanbul’da Şimşeklerin Arasında Şaşırtan Görüntü! Bulutta İnsan Silueti Belirdi

İstanbul’da Şimşeklerin Arasında Şaşırtan Görüntü! Bulutta İnsan Silueti Belirdi

İstanbul’da şimşeklerin arasında şaşırtan görüntü! Bulutta insan silueti belirdi. Dün akşam meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’un bazı bölgelerinde şiddetli yağmur ve yıldırım etkili oldu. Yaşanan hava olaylarıyla beraber gök yüzünde beliren bulutlar ise sosyal medyanın gündemine düştü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerdeki silüet, çoğunlukla ‘Yıldırımların efendisi’ olarak anılan dünyaca ünlü mucit Nikola Tesla’ya benzetildi. İşte o görüntü…

 

[adinserter name=”Feed İçi Reklam”]

 

Murat Akan Hocanın İstanbul’da Şimşeklerin Arasında Bulutta Beliren İnsan Silueti Hakkında Yorumunu Dinlemek İçin 

 

 

 

[adinserter name=”yazı içi reklam”]

 

İSTANBUL’DA BULUTLAR ŞAŞIRTTI

İstanbul’da bir süreden bu yana beklenen yağış etkisini gösterdi. Bazı evlerin çatısı uçarken, ağaçlar ve direkler de devrildi. Yıldırımların sahne aldığı geceye damga vuran ise ‘Yıldırımların efendisi’ olarak bilinen Nikola Tesla’nın silüetinin İstanbul semalarında görülmesi oldu.

 

[adinserter name=”Görüntülü Dikey Esnek”]

 

Yıldırımların arasından belirdi

Yağışın ardından yıldırımların arasında esrarengiz bir görüntü belirdi. Görüntülerin Hava Forum sitesi tarafından sosyal medyada paylaşılmasının ardından silueti hayalete ve ayıya benzetenler olsa da birçok kullanıcı, bu silüeti aynı zamanda ‘Yıldırımların efendisi’ olarak tanınan Nikola Tesla’ya benzetti.

 

[adinserter name=”Görüntülü Yatay Esnek”]

 

İstanbul’da Bulutların Oluşturduğu İnsan Yüzü Silueti Görenleri Hem Korkuttu Hem Şaşırttı

İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Birçok ilçede başlayan yağış ve fırtına sebebiyle bazı yerlerde ağaçlar devrildi, binaların çatıları uçtu. Yağışın ardından gökyüzünde beliren silüet ise sosyal medyada çok konuşuldu.
[adinserter name=”Görüntülü Kare Esnek”]

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında başlayan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına birçok bölgede hayatı olumsuz yönde etkiledi. Bazı semtlerde ağaçlar devrilirken, bazı semtlerde ise binaların çatıları uçtu. Meteoroloji, “Kısa süreli kuvvetli yağışla birlikte su baskını, sel, yıldırım, ulaşımda aksamalar yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” açıklamasında bulunarak Kırklareli, Tekirdağ, Edirne ve İstanbul için sarı kodlu uyarı yayınlamıştı.

 

[adinserter name=”Görüntülü Yatay 728 x 90″]

 

Kuvvetli sağanak yağış ve fırtınanın ardından İstanbul semalarında ortaya çıkan bulut silüeti hem korkuttu, hem de sosyal medyada eğlence sebebi oldu. Kullanıcıların çoğunluğu silüeti Voldemort’a benzetirken, bazıları ise “yıldırımların efendisi” Nikola Tesla’ya benzetti. Gotik edebiyatın mimarı olarak bilinen Edgar Allan Poe’ya benzetenler dahi oldu. İşte o meşhur silüete gelen tepkiler…

 

 

[adinserter name=”Feed İçi Reklam”]

 

[adinserter name=”yazı içi reklam”]

 

[adinserter name=”Görüntülü Dikey Esnek”]

 

[adinserter name=”Görüntülü Yatay Esnek”]

 

[adinserter name=”Görüntülü Kare Esnek”]

 

[adinserter name=”Görüntülü Yatay 728 x 90″]

 

[adinserter name=”Kare Görüntülü Reklam 300 x 250″]

 

error: İçerik korunuyor !!!