Windows 7 güncelleme aldı! Eeee, hani almayacaktı?

[adinserter name=”Site İçi Arama Motoru”]

[adinserter name=”Feed İçi Reklam”]

 

Bir süre önce güncelleme almayacağı açıkça belirtilen Windows 7 güncelleme aldı ve bizlere de “Microsoft işte” dedirtti.

güncelleme ne ile ilgili…

 

[adinserter name=”yazı içi reklam”]

 

Microsoft‘un en çok kullanılan işletim sistemi Windows 7 ile hayatına devam eden yüz milyonlarca kişi var. Microsoft ise bu insanları ve onların güvenliğini pek önemsemeyerek bu işletim sistemine bundan sonra güncelleme vermeyeceğini geçtiğimiz yıl duyurmuş ve bu 14 Ocak tarihi itibariyle de Windows 7 güncelleme desteğini bitirmişti.

 

[adinserter name=”Görüntülü Yatay Esnek”]

 

Her işletim sisteminin bir sonu mutlaka vardır ve olacaktır ama yoluna Windows 10 ile devam etmek istemeyen kişileri de bu noktada anlamak gerekiyor. Zaten yeni bilgisayarların hepsinde Windows 10 var ve son kullanıcılar da zaman içinde bu geçişi tamamlayacaklardı ama bize sorarsanız Microsoft biraz acele etti.

 

[adinserter name=”Görüntülü Kare Esnek”]

 

Windows 7 güncelleme aldı! Peki yeni ne var?

14 Ocak tarihinden sonra update almayacağı söylenen işletim sistemi bugün KB4567409 kod adlı bir güncelleme aldı. Bu güncellemenin içeriği ise Microsoft’un edge tarayıcısı ile ilgili bir güncelleme. Microsoft güncelleme ayrıntısı ile ilgili şu açıklamayı yaptı.

 

[adinserter name=”Görüntülü Dikey Esnek”]

 

Windows 7 SP1 ve Windows 8.1 için yeni Microsoft Edge güncellemesi sunuluyor. Özellikle Windows 7’deki ticari olmayan kullanıcılar için önemli br güncelleştirme”

Güncelleme sonrasında Internet Explorer herhangi bir yere gitmiyor ve edge platformu onun yerini almıyor. Bunu da kesin olarak söyleyelim. Güncellemeyi yapacakların kafasında bu konuda bir soru işareti olmasın.

 

[adinserter name=”Feed İçi Reklam”]

[adinserter name="yazı içi reklam"]

[adinserter name="Görüntülü Yatay Esnek"]

[adinserter name="Görüntülü Kare Esnek"]

[adinserter name="Görüntülü Dikey Esnek"]

[adinserter name="Görüntülü Yatay 728 x 90"]

[adinserter name="Kare Görüntülü Reklam 300 x 250"]
error: İçerik korunuyor !!!