Şanlıurfa Yazarlarından Mustafa PAKIR’dan Kurban Bayramı Mesajı

Şanlıurfa Yazarlarından Mustafa PAKIR’dan Tüm Türkiye’ye Kurban Bayramı Mesajı

 

Şanlıurfa Yazarlarından Mustafa PAKIR’dan Kurban Bayramı Mesajı

Sevgili dostlar,

Kurban Bayramı’nın coşkusunu ve huzurunu yaşadığımız bu özel günlerde, hepinize sevgi, barış ve bereket dolu bir bayram diliyorum.

Kurban Bayramı, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirdiğimiz, sevdiklerimizle paylaşmanın önemini hatırladığımız anlamlı bir zaman dilimidir. Bu bayramda, ailemizle, komşularımızla ve toplumumuzla bir araya gelerek sevgi, saygı ve hoşgörü temelinde birlikte olalım.

Kurban ibadeti, fedakarlık ve dayanışmanın önemli bir örneğidir. Bu vesileyle, kurbanlarımızı sevgiyle kesip ihtiyaç sahipleriyle paylaşmamız, yardımlaşmanın ve paylaşmanın değerini hatırlatır. Birlikte bu güzel değerleri yaşayalım ve yardıma ihtiyacı olan insanlara umut olalım.

Bayramın getirdiği sevinç ve neşeyle, sevdiklerinizle keyifli anılar biriktirmenizi dilerim. Bu bayramda birlikte geçirdiğimiz zamanları en değerli hediye olarak kabul edelim.

Kurban Bayramı’nın tüm İslam aleminde sevgi, barış ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini temenni ediyorum. Sevgi dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler sizinle olsun.

İyi bayramlar!

Ekonomist Yazar Mustafa Pakır

Web : https://www.yazarmustafapakir.com

mustafa-pakir-karakopru-imam-hatip-lisesinde-genclere-tavsiye-verdi-urfadanhabervar-urfadanhaber-urfahaber-sondakikaurfahaber-1

Şanlıurfa Yazarı Mustafa PAKIR Kimdir ? 

Harran Üniversitesi meslek yüksekokulunu birincilikle bitirmiş olup, onur belgesi almaya hak kazanmıştır. İşletme fakültesi, Adalet meslek yüksekokulu, Çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler bölümlerini yüksek derece ile bitirmiş olup, sosyoloji bölümü, İstanbul üniversitesi uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi bölümlerini okumaya devam etmektedir. Ekonomi uzmanı olan yazarımız bu alanda birçok sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapmakta ve yönetim kadrolarında yer almaktadır. TOBB genç girişimciler genel sekreteri, Genç girişimciler derneği başkanı, Gençlik vizyonu başkanı, Kalkınma akademisi kurucusu ve başkan yardımcısı, Şanlıurfa gençlik platformu başkanı, Urfa düşünce platformu kurucu üyesidir. Ulusal ajans tarafından gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan uluslararası bir kuruluş olan Eurodesk temas Urfa temsilciliğini yürütmektedir. Gazeteci, Yazar ve ekonomist olan yazarımız Gedik Üniversitesinden doğal taş ve işletmeciliği üzerine sertifikasyon eğitimleri almıştır. Harran üniversitesi maliye Anabilim dalı yüksek lisans yapmıştır. Evli olup üç çocuk babasıdır. 6 kitap yazmıştır. Kitabın adları şunlardır.

 

1. Kadına Şiddet

2. Taşların dili

3. Markalaşma

4. Vergi ve Demokrasi

5. Sürdürülebilirlik

6. Kent Konseyi

 

 

Şanlıurfa Yazarı Mustafa PAKIR  Kitapları 

 

 

sanliurfayazarlarimustafapakir-yazar-mustafa-pakir-kitaplari-vergi-ve-demokrasi-urfadan-haber-var-urfadanhabervar-urfadanhaber (2) sanliurfayazarlarimustafapakir-yazar-mustafa-pakir-kitaplari-vergi-ve-demokrasi-urfadan-haber-var-urfadanhabervar-urfadanhaber (1) sanliurfayazarlarimustafapakir-yazar-mustafa-pakir-kitaplari-taslarin-dili-urfadan-haber-var-urfadanhabervar-urfadanhaber sanliurfayazarlarimustafapakir-yazar-mustafa-pakir-kitaplari-surdurulebilirlik-urfadan-haber-var-urfadanhabervar-urfadanhaber sanliurfayazarlarimustafapakir-yazar-mustafa-pakir-kitaplari-kent-konseyi-urfadan-haber-var-urfadanhabervar-urfadanhaber sanliurfayazarimustafapakir-yazar-mustafa-pakir-kitablari-kadina-siddet-urfadan-haber-var-urfadanhabervar

error: İçerik korunuyor !!!