Hacamatçıda yağlı bardak Makatına kaçtı!

[adinserter name=”Site İçi Arama Motoru”]

[adinserter name=”Feed İçi Reklam”]

 

Şanlıurfa’da basur hastası olan bir vatandaş, uzun süreden bu yana acısını çektiği hastalık nedeniyle hacamat yöntemine başvurdu. İddialara göre hacamat sırasında yağlı bardak, şahsın anüs bölgesine kaçtı. Talihsiz vatandaşın durumu bir hafta sonra fark ettiği öğrenildi.

Şanlıurfa’da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Uzun süreden bu yana basur sorunuyla boğuşan bir vatandaş, acılarının çekilmez hal almasının ardından geleneksel tedavi yöntemleri arasında araştırmalar yapmaya başladı.

Bir süre sonra hem çevresinden hem de akrabalarından aldığı tavsiye ile hacamat yaptırmaya karar verdi. İddialara göre vatandaşın tedavi için hacamat yaptırdığı sırada yağlı çay bardağı anüs bölgesine kaçtı. Bardak ameliyatla çıkarıldı.

Dünya’da eşine az rastlanır bir olay Şanlıurfa’da yaşandı. Hacamatçıda yağlı bardak Makatına kaçtı!

Şanlıurfa’da ilginç bir ameliyat olayı yaşandı. Makatındaki sancı nedeniyle hastaneye kaldırılan bir vatandaşın, çekilen röntgen sonucu makatında çay bardağı olduğu görüldü. Bardak, Başarılı bir operasyon geçiren hastanın makatından kırılmadan başarılı operasyonla  çıkarıldı.

1 HAFTA SONRA HASTANEYE BAŞVURMASIYLA ORTAYA ÇIKTI

Hacamat tedavisinin ardından 1 hafta geçtikten sonra anüs bölgesinde rahatsızlık hisseden vatandaş, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Acil serviste hastanın çekilen röntgeninde anüs bölgesinde çay bardağı görüldü. Bu kişi genel cerrahi servisinde ameliyata alındı.

 

sanliurfa-da-ilginc-ameliyat-makat-urfadanhabervar-urfa-urfahaber-haber-sondakika
Hacamatçıda yağlı bardak Makatına kaçtı! Ameliyatla alındı.

 

[adinserter name=”yazı içi reklam”]

 

Dünya’da eşine az rastlanır bir olay Şanlıurfa’da yaşandı. Makatındaki sancı nedeniyle Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvuran ismi öğrenilemeyen bir şahıs, muayene olduktan sonra röntgen çekimi için radyoloji bölümüne sevk edildi. Çekilen röntgende çıkan sonuç, görenleri hayrete düşürdü. Makatında çay bardağı görülen talihsiz adam, genel cerrahi servisinde ameliyata alındı.

 

[adinserter name=”Görüntülü Yatay Esnek”]

 

AMELİYATLA ÇIKARTILDI

Uzmanların yaptığı operasyonla makattaki çay bardağı, kırılmadan başarılı bir şekilde çıkarıldı. Ameliyatla eski sağlığına kavuşan şanssız adam, sağlık personeline olayla ilgili verdiği bilgide, hacamatçıya gittiğini ve yağlı bardağın kaza sonucu içine kaçtığını anlattığı öğrenildi. Şanlıurfa’da yaşanan bu skandal olay, uzun süre kamuoyunda konuşulacak gibi görünüyor.

 

[adinserter name=”Görüntülü Dikey Esnek”]

 

AMELİYATTAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Çay bardağı, uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen operasyonla çıkarıldı. Ameliyatla sancıdan kurtulup eski sağlığına kavuşan hasta doktorlara, uzun zamandır basur hastası olduğunu, hacamatçıya gittiğini ve yağlı çay bardağın kazayla anüs bölgesine kaçtığını ileri sürerek, ameliyattan dolayı teşekkür etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: DHA

 

[adinserter name=”Feed İçi Reklam”]

[adinserter name=”yazı içi reklam”]

[adinserter name="Görüntülü Yatay Esnek"]

[adinserter name="Görüntülü Dikey Esnek"]
[adinserter name="Görüntülü Kare Esnek"]

[adinserter name="Görüntülü Yatay 728 x 90"]
[adinserter name="Kare Görüntülü Reklam 300 x 250"]
error: İçerik korunuyor !!!