Yeni Akit’ten takdir edilecek davranış!

Seçimlerde aldığı hezimetlerin sağ duyulu uyarı görevi yapanları dinlememekten kaynaklandığını unutan AK Parti’nin yeni yetme halktan kopuk silahşorları Abdurrahman Dilipak’ın haklı uyarısı karşısında kendilerine çeki düzen vermek yerine dava açma tehdidinde bulundular.

Diyanet’e atanan ve Diyanet’i bitiren FETÖ’cü karşısında kuzu postuna bürünen AK Parti’nin akplileri Dilipak’a gelince bir anda aslan kesiliverdi. Dilipak’a dava açma aymazlığında bulunan bu AKPlilere Ali Karahasanoğlu’ndan sert tepki geldi.

Ali Karahasonoğlu bugünkü köşesinde şu satırlarla AK Parti’ye seslendi:

AK Parti adına açıklama yapan Genel Sekreter Fatih Şahin, gazetemizin kuruluşundan bu yana, hatta Cuma dergisinin kuruluşundan itibaren yazarı olan Abdurrahman Dilipak için, dava açma hazırlığı yaptıklarını söylemiş..

Şimdilik, bunun yanlışlığını ifade edeyim.. Gelişmeler, Fatih Şahin’in açıklaması doğrultusunda seyredecek olursa, tam da Abdurrahman abinin o yazıda kasdettiği şekilde, AK Parti’nin değil, AK Parti içindeki bir avuç akepelilerin kazançlı çıkacağını hatırlatayım.. 

Şimdilik, Fatih Şahin’e bir soru ile bitireyim: “AK Parti, sabahtan akşama kadar kendisine küfreden kaç kişiye bugüne kadar dava açmıştır ki, o küfür edenlerin ‘yandaş’ olarak nitelendirdikleri Dilipak’a, hem de bir uyarısı sebebi ile, o uyarısı da çarpıtılarak dava açmaya sıra gelmiştir?”

 

Kaynak : https://www.dinihaber.com/2-manset/yeni-akit-ten-takdir-edilecek-davranis-abdurrahman-dilipak-a-sahip-cikti-h147413.html

error: İçerik korunuyor !!!