Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle Film Konusu Film Yorumu Film Analizi Haftanın Filmi Urfadan Haber Var Medya Film Klübü

Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle Film Konusu Film Yorumu Film Analizi Haftanın Filmi Urfadan Haber Var Medya Film Klübü

Bu hafta sizlere Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle Film Konusu Film Yorumu Film Analizi Haftanın Filmi Urfadan Haber Var Medya Film Klübü hakkında analizlerimi , düşüncelerimi ve araştırmalarımı aktaracağım. Çin SeddiThe Great Wall 2016 filminin yönetmen koltuğuna 1951 Çin doğumlu ” Kızıl Darı Tarlaları (1987), Kırmızı Fenerler (1991), Qiu Ju’nun Öyküsü (1992), Yaşamak (1994), Şangay Üçlüsü (1995), Sakin Ol (1997), Bir Öğrencim İçin (1999), Eve Dönüş Yolu (1999), Mutlu Zamanlar (2000), Kahraman (2002), Parlayan Hançerler (2004), Riding Alone for Thousands of Miles (2005), Altın Çiçeğin Laneti (2006), Kadın, Silah ve Enişte (2009), Alıç Ağacının Altında (2010), Savaşın Çiçekleri (2011) ve Coming Home (2014) ” gibi ses getiren filmlerinden tanıdığımız Zhang Yimou oturmuş.

Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle, bugüne kadar İngilizce olarak tamamı Çin’de çekilen ilk Hollywood ortak yapım olma özelliğini taşırken oyuncu kadrosu da kayda değer cinsten. Yapımcılar ve yönetmen, Oscar’a defalarca aday olmuş teknik ekip üyeleri ile tek tek anlaşarak bu film için birlikte çalışmışlar.

Çin Seddi Antik Kuzey Çin’de para için savaşan asker William Garin, savaşta yaralanmış beş savaşçının lideridir. Zenginlik, güç ve zafere aç olan 5 arkadaş, savaşan çöl eşkiyalarından kaçmaktadır. İçlerinden Bouchard ismindeki Fransız, yeni bir silahın bilgisine sahiptir ama silahı etkin hale getirecek olan patlayıcı toz yani barut, Çinlilerin elindedir. Barut, o zamanlar savaşın ”kutsal Hazinesi olarak isimlendirildiği için uğruna ölünecek kadar değerlidir. Bir çöl kabilesinin saldırısından kurtulan ekip, gece dinlenirken görülmeyen bir düşman tarafından saldırıya uğrarlar. Garin(Matt Damonn) ve Tover(Pedro Pascal), saldıranın kesilmiş pençesini ve manyetik taşı (mıknatıs) ele geçirmiş olarak kurtulurlar. İnsanları dışarıdaki kötülüklerden korumak için ”Kale şehri” diye anılan, ileri teknolojinin kullanıldığı Çin Seddine ulaşan ikili, ”İsimsiz Düzen” denilen savaşçı ordusuna teslim olurlar. Tutuklanan iki arkadaş, kale içindeki üç lider tarafından sorgulanır. Kestikleri yaratık pençesi ve buldukları mıknatıs, liderlerin ilgisini çeker. Kesik pençe, ”Tao Tei” ismi verilen, Jade Dağı derinliklerinde yaşayan ve 60 yılda bir uyanarak 8 gün boyunca insanlıkla beslenip insanoğlunun hırslarını cezalandıran efsanevi bir yaratığa ait. Liderler, mıknatıs ve barutu kullanarak yaratığı öldürmek için Garin ve Tover’ı affederler ve iş birliği yaparlar…

imdb

5,9

 

Filmin Orjinal Adı 

The Great Wall 2016

 

Filmin Süresi 

1 Saat 44 Dakika

 

Gösterime Giriş Tarihi

30 Aralık 2016

 

Filmin Türü

Macera , Fantastik , Mistik

 

Film İçin Harcanan Bütçe

135 Milyon Dolar

 

Gişe Hasılat ve Tanıtım Ücretleri Hasılatı

203,5 Milyon Dolar

 

Ülke

Çin , Fransa

 

Yönetmen

Zhang Yimou

 

Senarist

Carlo Bernard , Doug Miro, Tony Gilroy

 

Yapımcı

Thomas Tull , Charles Roven  ,Jon Jashni ,Peter Loehr

Film Müziği

 

Film Müziğinin Besteleyicisi

Ramin Djawadi

Görüntü yönetmeni

Stuart Dryburgh
Zhao Xiaoding

 

Stüdyo

Legendary East
Le Vision Pictures
Atlas Entertainment
China Film Group

Oyuncular

Matt Damon , Jing Tian , Pedro Pascal , Willem Dafoe , Andy Lau

Senaryo

Max Brooks ,Edward Zwick ,Marshall Herskovitz

Eleştiri

Yönetmenin daha önceki filmlerine baktığımda iyi bir film izleyeceğim düşüncesindeydim. Ancak, bu film beni hayal kırıklığına uğrattı. Başka bir deyişle dağ fare doğurdu. Ben Çinlilerin, Çin Seddi’ni Türklerden korunmak ve ülkeden kaçışları önlemek için yaptıklarını sanıyordum. Demek ki başka tehlikelerde mevcutmuş:) Zaten yönetmen de, bu durumu bildiğinden film başlar başlamaz ”bu bilinmeyen bir hikayedir” diyerek seyirciyi bilgilendiriyor. Ben, Efsane hikayelerine, yaratıkların ve canavarların katılmasını sevmiyorum. Bu tür filmler Gerçeklik duygusunu yok ederek çocuklara masallara dönüşüveriyor ne yazık ki.. Ünlü Çinli yönetmen, Çin Seddinin gerçek hikayesini anlatabilseydi süper olurdu diyeceğim ama geçmişten gelen ”Türk nefreti ve korkusu” buna engel oluyor maalesef.

Film, görselliği, aksiyonu, estetiği ve ilginç bulduğum Çinlilere özgü renklerle filme renk katıyor. Filmin yarı yarıya Çinçe konuşmalar geçiyor. Kurgusu fena değildi.

Sözün özü: Çinlilere özgü renklerle bezenmiş canavar hikayesi sizi mutlu eder mi bilmiyorum ama aksiyon sahneleri ve görselliği ile akıcı bir eğlencelik olduğu kesin. İyi seyirler.

Kısa Bir Bakış 

“Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle”, Çin Seddi’nin geçen bir aksiyon-macera filmidir. Film, Batılı bir karakter olan William’ın (Matt Damon) Çin Seddi’nde yer alan gizemli bir orduya katılmasını konu alıyor. William, bu orduya katıldığında, Çin Seddi’ni korumak için savaşan cesur birliklerle birlikte mitolojik yaratıklarla dolu bir dünyaya adım atar.

Film, William’ın bu orduya entegre olduğunu gösterir ve kendini kanıtlama çabalarını takip ederken, aynı zamanda onun dağınık bir aşk hikayesine dahil olduğunu gösterir. William, bu süreçte Çin dersine, disipline ve sadakate dair önemli dersleri alırken, karakter ve hedef üzerinde de büyük bir dönüşüm yaşar.

Aksiyon sahneleri, büyük ölüm savaşları ve etkileyici görsel efektler filmde ön plandadır. Mitolojikların yaratık saldırıları ve Çin Seddi’ni korumak için yapılan mücadeleler, bulunmaya nefes kesen bir deneyim sunar. Film, tarihi atmosfer ve Çin kültürünün benzersizlerini ustalıkla kullanarak izleyiciyi farklı bir dünyaya taşır.

“Çin Seddi – The Great Wall” aksiyon severler ve macera tutkunları için keyifli bir seyir deneyimi sunuyor. Matt Damon’ın lider rolündeki performansı, büyüleyici görseller ve etkileyici aksiyon sahneleriyle desteklenir. Film, Çin kültürünün ve örneklerinin bir parçası olan Çin Seddi’nin çevresinde şekillenen bir hikayeyi anlatarak seyirciyi büyüler.

.

 

Filmin Fragmanı

 

Filmin Özeti

Uzak Asya’ya, barutu bulup Avrupa’ya götürebilmek amacıyla giden kervan önce bir çetenin, sonra da bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrayınca sadece William Garin ve Pero Tovar hayatta kalır. İkili daha sonra Çinli askerler tarafından yakalanır. Burada, karşılaştıkları canavarın “taotie” adlı çok güçlü ve aynı zamanda akıllı bir yaratığa ait olduğunu, her 60 yılda bir Çin Seddi’ne saldırdıklarını ve yakın zamanda gelmesi beklenen yeni bir saldırı için hazırlıklar yapıldığını öğrenirler. Canavarın bir elini kılıcıyla koparmayı başarmış William, hem savunma hattına yardımcı olmaya çalışacak, hem de buralara asıl gelme amacı olan barutu ele geçirme düşüncesini aklından çıkarmayacaktır.

“Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle”, Çin Seddi ortalarında geçen heyecan dolu bir aksiyon-macera filmidir. William (Matt Damon) adlı Batılı bir karakterini anlatan filmde, William ve arkadaşı Tovar (Pedro Pascal) Çin Seddi’ne gizlice gelirler. Ancak, Çin Seddi’nin koruyucusu olan İmparatoriçe’nin Ordusuyla karşılaştıklarında hayatları değişiyor.

William ve Tovar, İmparatoriçe’nin Ordusu’na hizmet etmeye karar verirler ve Çin Seddi’ni korumak için savaşmaya başlarlar. Bu süreçte, mitolojik yaratıkların saldırılarıyla karşı karşıya kalırlar. William, bu savaşta cesur savaşçılarla birlikte çalışmaya, içlerindeki gücü ve sadakati keşfetmeye başlar.

Film, aksiyonun ve maceranın yanı sıra, Çin kültürünü ve geçmişini de keşfetme fırsatı sunar. İzleyiciler, Çin Seddi’nin büyüleyici manzaraları ve gizemli geçmişi arasında dolaşırken, William’ın karakterinin öyküsünü ve Çin’in eşsiz kültürünün büyüsünü deneyimleri.

“Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle”, büyük gerçek savaş sahneleri, görsel efektler ve etkileyici performanslarla dolu bir yapım olarak tek çıkar. Matt Damon’ın liderlik rolündeki performansı, seyirciyi karakterinin yolculuğuna çekerken, Zhang Yimou’nun yöneticilik becerisi filmini elde bir deneyim haline getirir.

Bu film, aksiyon ve macera yediler için büyüleyici bir dünyaya kapı açar. İmparatoriçe’nin Ordusu’nun cesur savaşçılarıyla birlikte Çin Seddi’nin korumasına katılarak mitolojik yaratıklarla dolu bir mücadeleye tanıklık ederken, seyirciye götürülebilecek bir serüven sunar.

Filmin Konusu 

Film, her mitolojik filmde olduğu gibi yazılarla başlıyor. Ve daha ilk sorun buradan baş gösteriyor. Mitolojik filmlerin başında çıkan yazılar tarihi açıdan doğru bilgi veriyorken bu filmse ortaya uçuk bir şeyler atmış. Çinlerin Türklerle savaştığını hepimiz biliyoruz ama film bu gerçeği yok etmeye çalışıyor. Eğer film kendini ciddiye almayan bir aksiyon filmi olsaydı, ortaya daha iyi bir sonuç çıkardı. Ama en baştaki yazı, filmin kendisini ciddiye aldığını gösteriyor ve bu da sonra çıkacak olan mantıksız olayları daha da saçma bir hale getiriyor. Sonra kahramanımız Matt Damon’la tanışıyoruz. 1-2 yol arkadaşı da var ama kimin umurunda? Matt Damon bu filmde! Filmin yapımcıları da böyle düşünmüş herhalde çünkü bütün filmi Matt Damon’ın yarattığı havanın etrafında şekillendirmeye çalışmışlar. Adamın karakterinin adını bile hatırlamıyorum, tek bildiğim şey onun Matt Damon olduğu. Matt Damon, Çinlilerin savaştığı yaratıklardan bir tanesini karanlıkta bir bıçakla kolunu keser, sanki çok kolaymış gibi. Yahu, koskoca Çin ordusu bile bunları zar zor öldürüyor, sen de biraz zorlansaydın hiç olmazsa. Sonra Matt Damon ve arkadaşı Çin ordusunun eline geçiyor. Çinlilerin bunları bilimsel açıdan imkansız olan okla etrafını çevrelemesinin ardından (madem film kendisini ciddiye alıyor, ben de almaya çalışıyorum) Damon ve arkadaşı serbest bırakılır ve savaşın ortasında canavarlardan birisini öldürürler. Nasıl mı? Matador yaparak. Ciddiyim, canavarın önüne kırmızı bir şey koyup onu sağa sola sallıyorlar resmen. Böyle bir senaryonun yazılmış olmasına bir türlü aklım almıyor. Sonra bir ton sıkıcı açıklama sahnesinden geçiyoruz ve Matt Damon’ın orduyu etkilemek amaçlı okla havadaki cisimlerden birisini durdurduğunu görüyoruz. İşin garip tarafıysa Damon, 5 ok fırlatmasına rağmen ekranda 3 ok görüyoruz. Mantık hatası olmuş galiba. Bu esnada Matt Damon’la Çin ordusunu yöneten kız arasında bir aşk başlıyor. Klişe şeyler yani. Aslında filmin sorunlarından birisi de bu. Senaryosu oldukça klişe ve saçma. Üstelik film de bu konuya efektler ve Matt Damon dışında yeni bir şey eklemiyor. O zaman neden bu film yapıldı ki? Her neyse, 1 saatin ardından kısa ve yine saçma bir aksiyon sahnesi görüyoruz. Matt Damon, bu yaratıklardan birisini yakalıyor ve sonra da onu ana kraliçeye karşı kullanmaya çalışıyor (evet, bu klişe de var filmde). Çünkü eğer ana kraliçe ölürse, herkes ölür. Sonra da filmin finaline geliyoruz. Matt Damon ve ona aşık olan ordunun başındaki kız ana kraliçeyi yok etmeye çalışıyorlar. Bunun için de 3 şansları var. Tahmin edebileceğiniz gibi ilk iki atış işe yaramıyor ve geriye tek şansları kalıyor. Bu sırada da yaratıklar Dünya Savaşı Z’deki zombilere dönerek birbirleri üzerine tırmanarak binaların tepesine çıkmaya başlıyor. Sonunu tahmin edebilirsiniz zaten. Her şey bitti, adam kızı kaptı, herkes yaşıyor ve yaşasın Çin ordusu

Daha önceden dediğim gibi, The Great Wall gerçekten de saçma ama bir yandan da eğlenceli bir film olabilecekken film eğlenceli kısmı silerek sadece saçmalıyor. Ve eğer film sadece bundan ibaret olsaydı, yine ortaya izlenebilir bir iş çıkabilirdi. Ama senaryoda o kadar gereksiz ve uzatılmış açıklama sahnesi var ki, neredeyse uyuyacaktım. Üstelik bu filmi hayatımda ilk defa bir D-BOX salonunda izlememe rağmen.

Açıkçası, ne diyeceğimi bilemiyorum. The Great Wall, berbat bir film olmasa da her açıdan yetersiz bir iş. Klişe, hiçbir özelliği olmayan karakterler, bilindik bir senaryo ve ilgi çekici olmayan konuşmalar. Bu filmi sadece sinemada 100 dakikasını harcayabileceklere ve boş aksiyon filmleri izlemeyi sevenlere tavsiye edebilirim. En kötü film değil belki ama biraz aceleye getirilmiş bir iş olmuş.

Çin Seddi – The Great Wall, 2016 yılında çekilmiş tarihi bir aksiyon filmidir. Bu epik yapımda, Çin Seddi’nin gizemleri, büyüsü ve savaş kültürü üzerine odaklanılırken, aynı zamanda okumaya ulaşılamayan bir macera sunuluyor.

Filmin hikayesi, iki İngiliz asker olan William (Matt Damon) ve Tovar’ın (Pedro Pascal) Çin Seddi’ye gelmeleriyle başlar. İkili, orijinal bir niyetle bu muazzam yapıyı Keşfetmeye geldi. Ancak, beklenmedik bir saldırı sonucu, çiftler Çin Seddi’ndeki büyük bir savaşta bulurlar. Saldırıyı gerçekleştiren güç, insanlık tarihinde efsanevi yaratıklar olarak bilinen Tao Tei adlı yaratıklardır.

William ve Tovar, Çin Seddi’ndeki Çinli savaşçılarla birleşerek Tao Tei’ye karşı savaşmaya başlar. Bu efsanevi yaratıklara karşı verilen mücadele, hem insanlığın varoluşunu hem de Çin Seddi’nin korumasını tehlike atan bir tehdit sergilemektedir. William ve Tovar, kişiler hem düşmanla mücadele ederken hem de yaratıkların kökenini ve amacını Keşfetmeye, yaşamaya bulurlar.

Çin Seddi – Çin Seddi, görsel metinlerle büyüleyici sahne dolu bir film olarak dikkat çekiyor. Film, mitolojik yaratıkların gerçekçi tasvirleri ve eşsiz savaş sahneleriyle izleyicileri büyüler. Özellikle, Tao Tei’nin Çin Seddi’ne saldıran korkunç yaratıklar olarak canlandırılması, filmin yayınını ve aksiyonunu izleyiciyle buluşturuyor.

Bu yapımda yer alan oyuncu kadrosu oldukça etkileyicidir. Matt Damon, başroldeki performansıyla dikkat çekerken, Pedro Pascal, Willem Dafoe ve Tian Jing gibi dünyadaki oyuncular da filmde önemli rol üstlenir. Yönetmen Zhang Yimou’nun ustalığı, Çin kültürünü ve hikayesini anlatırken aynı zamanda modern sinemanın heyecanını birleştirmeye yönelik bir vizyon sergiler.

Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle, Çin’de sahnelerle otantik bir atmosfer sunar. 

Bu resimlerde, filmde yer alan mitolojik yaratıklar ve etkileyici dövüş sahneleri üzerinde duracağız. Film, Çin Seddi’nin arkasında yaşayan tehlikeli canavarlara koruyucular. Bu canavarlar, Çin efsanelerinde yer alan mitolojik yaratıklardır ve Çin Seddi’nin korunması için yapılan savaşta önemli bir rol oynarlar. Filmdeki sahne dövüşleri, yüksek tempolu aksiyon ve görsel efektleriyle izleyicileri etkilemeyi hedefler

Oyuncuların Filmde Canlandırdığı Karakterler ve Oyuncuların Fotoğrafları

1.Matt Damon , William Garin Rolünde

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe

 

2.Jing Tian ,  Komutan Lin Mei Rolünde

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe-2
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe-2

3.Pedro Pascal ,  Pero Tovar Rolünde

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe

4.Willem Dafoe – Sir Ballard Rolünde

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe

5.Andy Lau – Stratejist Wang Rolünde

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe

6.Zhang Hanyu – General Shao Rolünde

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe

 

7.Eddie Peng – General Wu / Aslan Rolünde

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe

8.Lu Han – Peng Yong Rolünde

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe

9. Numan Acar , Najid Rolünde

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe

Oyuncuların Sosyal Medya Hesapları

1. Matt Damon

Instagran hesabı için buraya tıklabilirsiniz 

 

2. Jing Tian

Instagran hesabı için buraya tıklabilirsiniz 

 

3. Pedro Pascal

Instagran hesabı için buraya tıklabilirsiniz 

 

4. Willem Dafoe 

Instagran hesabı için buraya tıklabilirsiniz 

 

5. Andy Lau

Instagran hesabı için buraya tıklabilirsiniz 

 

6. Eddie Peng

Instagran hesabı için buraya tıklabilirsiniz 

 

 

7. Lu Han

Instagran hesabı için buraya tıklabilirsiniz 

 

 

8. Numan Acar

Instagran hesabı için buraya tıklabilirsiniz 

 

Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle Film Konusu Film Yorumu Film Analizi Filminden Fotoğraflar

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe

cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe-11
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe-11
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe-2
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe-2
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe-12
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe-12
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe
cin-seddi-the-great-wall-2016-turkce-dublaj-izle-film-konusu-film-yorumu-film-analizi-haftanin-filmi-urfadan-haber-var-film-klubu-matt-damon-jing-tian-willem-dafoe

Görsel Efektler ve Tasarım 

Bu aralarda, filmde kullanılan görsel efektler ve bunları kullanarak kostümler üzerinde duracağız. Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle, görsel anlatımlarla çarpıcı sahne dolu bir film olarak dikkat çekiyor. Film, Çin Seddi’nin tarihi yıldızlarını ayrıntılı setler ve görsel efektlerle desteklenir. Ayrıca, karakterlerin metinleri, Çin kültürünün ve sonraki dönemlerin özel ayrıntılarına sahiptir.

Bu yazıda, Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle filminin ayrıntılı bir şekilde ele aldı. Film, Çin Seddi’nin tarihi ve mitolojik dünyasını keşfetme fırsatı sunarken, aynı zamanda aksiyon severlere heyecan dolu bir deneyim yaşatmayı hedefler. Mitolojik yaratıklar, etkileyici dövüş sahneleri ve görsel anlatımlar büyüleyici sahnelerle dolu olan bu film, izleyicileri Çin Seddi’nin büyüsüne kapılmaya davet eder. Çin Seddi – Çin Seddi, tarihi bir destansı macerayı modern bir şekilde sunan ve Çin bölgesine saygı duruşunda bulunan bir yapıttır.

Filmin görsel sahneleri ve aksiyon sahneleri etkileyici bir şekilde gösterilmiştir. Özellikle, Tao Tei’ye karşı verilen savaşları, büyük ölümlü çatışmaları ve nefes kesen görsel anlatımlarıyla seyircilerin yakalanması dikkat çekiyor. Film, görsel şölen sunan sahneleriyle izleyiciyi etkilemeyi başarıyor ve epik bir atmosfer oluşturuyor.

Çin Seddi’nin tarihi ve kültürel önemine saygı duyulmuyor, filmi daha iyi kılıyor. Çin kültürünün ve mitolojisinin unsurlarının kullanılması, Çin Seddi’nin sadece bir yapıdan çok daha fazlası olduğunu vurguluyor. Film, Çin Seddi’nin sadece fiziksel bir engel olmadığını, aynı zamanda bir simge ve ulusal kimlik olduğunu anlatıyor.

İzleyiciler, Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle” filmiyle Çin’in tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme fırsatı buluyor. Film, seyircilere Çin mitolojisini ve efsanelerini aktarırken, Çin Seddi’nin yapımı ve amacı ile ilgili bilgiler sunuyor. Böylece, yaşarken hem eğlenceli bir aksiyon-macera deneyimi yaşarken hemde düşünüyor.

Aksiyon sahneleri ve görsel efektleri

“Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle” filmi, aksiyon sahneleri ve görsel efektler açısından büyük bir dikkat çekmektedir. Film, Çin Seddi’nin geçen savaşları ve mitolojik yaratıklarla dolu epik çatışma sahneleriyle doludur. Görsel efektler, büyük ölüm savaş sahnelerini etkileyici bir şekilde sunarak resmederek görsel bir şölen sunuyor.

Ancak, eleştirmenler arasında filmdeki aksiyon sahnelerinin bazen tahmin edilebilir olduğu ve bazı görsellerin yapay bir his uyandırdığı yönde görüşler vardır. Özellikle, mitolojik yaratıkların tasarımı ve bazı aksiyon bölümlerinin grafik bilgisayarlarının kullanımı bazı eleştirilere neden olmuştur. Bazı bölümler, daha orijinal ve sürpriz dolu aksiyon sahneleri beklerken, bazı görsellerin daha gerçekçi olabileceğini düşünmektedir.

Aksiyon sahneleri ve görsel efektler, filmdeki hikaye ve karakter gelişimiyle bazen dengesiz olabilir. Eleştirmenler, aksiyonun tek çıktığı sahnelerin karakterlerinin derinliği ve hikaye anlatımının önüne geçtiğini anlatıyor. Bu nedenle, filmde daha iyi bir denge sağlanabilse ve aksiyon sahneleriyle birlikte karakterlere ve hikayeye daha fazla odaklanılsa daha güçlü bir yapım ortaya çıktı.

Ancak, tüm eleştirilere rağmen, film hala görselleri etkileyici ve aksiyon sevenler için keyifli bir deneyim sunuyor. Filmdeki büyük saray savaş sahneleri, görsellerin büyüleyici kullanımı ve mitolojik unsurların heyecan verici sunumu izleyicileri etkiliyor. Aksiyon seven seyirciler için, film sahnesindekiler kesinlikle görsel olarak tatmin edici olabilir.

Sonuç olarak, “Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle” filmi aksiyon sahneleri ve görsel efektler açısından dikkat çekici bir yapım olmakla birlikte, bazı eleştirmenler filmde daha orijinal ve geçerli bir yaklaşımı beklerken bazı aksiyon sahneleri ve görsel tasvirler yapay bir his uyandırdığını tasvir ediyor. Her ne kadar aksiyon ve görsel efektler ön planda olsa da, karakter gelişimi ve hikaye anlatımı konusunda daha fazla derinlikte beklemek için incelemelere açık olabilir.

Bazı mitolojik elementler

“Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle” filmi, mitolojik unsurları kullanarak anlatımı zenginleştirmeye çalışan bir yapım olarak öne çıkıyor. Filmde yer alan eski şatolar, mitolojik unsurlar ve eski Çin görsel tabletleri, tarihi ve kültürel öğeleri sergilemek amacıyla kullanılmıştır. Ancak, bu unsurlar eleştirmenler arasında farklı yorumlara neden olmuştur.

Bazı eleştirmenler, filmdeki mitolojik öğelerin yetersiz ve yüzeysel olduğunu düşünmektedir. Eski şatolar ve mitolojik yaratıklar gibi unsurların filmde daha fazla açıklanması ve derinlik kazandırılması gerektiği belirtilmektedir. İzleyiciler, bu bileşenlerin daha fazla anlam kazanmasını ve hikayeyle daha sıkı bir şekilde bağlantılı olmasını bekleyebilirler.

Ayrıca kazandırılmış, eski Çin görsel tabletleri gibi unsurlarda daha fazla açıklama ve anlamlandırılmadığı eleştirileri yapılmıştır. Filmdeki bu tarihi nesnelerin daha iyi bir şekilde kullanılması ve hikayeye daha fazla yol bir şekilde entegre edilmesi muhafaza edilir. Görsel tabletlerin sadece dekoratif unsurlar olarak kullanılması, kullanımlarındade biraz hayali kullanımlar yaratma.

Bununla birlikte, bazı eleştirmenler filmdeki mitolojik unsurların yeterli bir atmosfer yarattığını ve seyircilerin filmlerini daha büyülü bir deneyim olarak gördüklerini anlatıyor. Filmdeki eski şatoların ve mitolojik yaratıkların tasarımı, görsel anlatımı etkileyici olup seyircilere etkileyici bir atmosfer sunuyor. Ayrıca, eski Çin görsel tabletleri gibi bileşenlerin kullanım da Çin bileşenlerine ve değerlerine saygı gösterdiğine yer verilmiştir.

Sonuç olarak, “Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle” filmi, eski şatolar, mitolojik unsurları ve eski Çin görsel tabletleri gibi tarihi ve kültürel unsurları kullanarak hikayesini zenginleştirmeye çalışmıştır. Bu unsurlar eleştirmenler arasında farklı yorumlara neden olmuştur. Bazı eleştirmenler, mitolojik unsurların daha ayrıntılı incelemeleri ve tarihi nesnelerin daha anlamlı bir şekilde kullanılması gerektiğini savunurken, diğerleri ise bu unsurların atmosferi zenginleştirdiğini ve görsel görünümü etkileyici olduğunu düşünüyor.

“Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle” filmindeki Matt Damon’ın oyunculuk performansı, eleştirmenler arasında farklı görüşlere neden olmuştur. Damon, filmde William adlı karakterini canlandırmaktadır ve bazı eleştirmenler tarafından beğenilirken bazı kısımlar tarafından elenmiştir.

Bazı eleştirmenler, Matt Damon’ın karizmatik bir oyuncu olduğunu ve performansının filmin temel taşlarından biri olduğunu düşünmektedir. Damon’ın varlığı, filmi daha çekici hale getirmekte ve varlığına güçlü bir lider özellikler sergilemektedir. Oyuncunun karmaşık ve aksiyon sahnelerindeki performansı, aksiyon karakterlerinin parçalarını karşılamaktadır.

Ancak, diğer eleştirmenler, Damon’ın oyunculuğunun filminin zayıf üyeleri arasında olduğunu düşünüyor. Bazı eleştirilere göre, Damon, karakterine derinlik katma konusunda sınırlı kalmış ve duygusal çerçeve daha zengin bir performans sergileme yeteneğini kullanmıştır. Bazı özellikleri, karakterin duygusal gelişimi tam olarak tıslamadıklarını ve Damon’ın performansının biraz yüzeysel olduğunu düşünebilirler.

Öte yandan, bazı eleştirmenler Matt Damon’ın ortaya çıktığı filmin Çin ile çeliştiğini ve Doğu bölgesine uyum sağlamakta zorlandığını savunmuştur. Damon’ın Batılı bir aktörü olarak filmdeki karakter ve hikayeyle tam bir uyum içinde düşünülmemiştir. Bu eleştirmenlere göre, daha uygun bir oyuncu seçimiyle filmi daha gerçekçi bir atmosfer yakalayabilirdi.

Sonuç olarak, “Çin Seddi – The Great Wall 2016 Filmi Türkçe Dublaj İzle” filmindeki Matt Damon’ın oyunculuk performans eleştirmenleri arasında bir tartışma. Bazı eleştirmenler, Damon’ın karizmatik duruşunu ve aksiyon sahnelerindekileri seçerek beğenirken, diğerleri daha derin bir performans beklediklerini ve karakterin duygusal gelişimini daha iyi yansıtmasını arzu ettiklerini belirlediler. Filmdeki Damon’ın Batılı idamı ve Doğu kültürüyle uyum konusunda da eleştiriler bulunmaktadır.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI

– …ama film bu karizmayı bir türlü kullanamamış.

– Kendini saçma olmasına rağmen fazlasıyla ciddiye alan bir senaryo.

– Uzatılmış, senaryoya hiçbir katkısı olmayan açıklama sahneleri.

– Kendi türüne yeni bir şeyin eklenmemesi, filmin tamamıyla klişe olması.

error: İçerik korunuyor !!!